Детето на степата

270.00 ден

Првата книга од историската трилогијата која го опишува животот на Скитите. Прекрасна приказна за љубовта, храброста и страдањата на едно момче кое неможе ни да сонува што се ќе му донесе животот во јужноруските Степи..

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .