You are here:

Одберете си сопствен среќен крај: Повик на Дивината

250.00 ден

Првиот наслов од новите романи за млади, каде што вие сте директен учесник во текот на приказната. Додека читате ќе бидете ставени пред повеќе патеки и само од вас и вашиот избор ќе зависи судбината на нашата хероина! Возбудливо, зар не?!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .