Црковен живот за почетници

100.00 ден

Протоереј Александар Торик

Една од првите книги кои што е издадена од Брегалничка Епархија е ,,Црковен живот за почетници” од Александар Торик.

Тоа е книга не само за почетници, туку и воопшто за многу Христијани кои веќе живеат црковен живот. Бидејќи, за жал, сите сме денеска духовни младенци во верата.

Значи, после периодот на безбожнисштво, комунизмот, безмалку, одново ги учиме основните поими во верата, така да, таа книга е за секој на почетокот да му ги објасни основните поими и за верата и за храмот и за Причеста и за исповедтта, за духовниот отец и во однос на однесувањето во храмот и во многу други работи.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот