Слава Му на Бога за сè

250.00 ден

Св. Јован Златоуст
Избрани беседи, мисли и поуки

Кога ќе слушнете за постот, не плашете се од него како од страшен војвода: тој не е страшен за нас, туку за лошите духови…

Само едно е штетно – гревот.
Макар и целата вселена да се труди да ти наштети, ако сам не си наштетиш, нема да претрпиш никаква штета.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот