Луѓе Божји и зли духови

200.00 ден

Православно учење за демоните и за духовната борба против нив

Многу луѓе кога ќе чујат нешто за ѓаволот и неговите сплетки, тоа го разбираат како сказна. Но што и да зборуваат и да мислат луѓето за ѓаволот, тој постои во реалноста и тоа е неспорно. Ѓаволот постои, а неговите погубни дејствија се гледаат по целиот свет.
Според мислењето на еден свет старец, најголемата победа на ѓаволот е таа, што успеал да ги убеди луѓето да мислат дека тој не постои.

Силно оружје против демоните е праведниот живот и верата во Бога.

Злите духови се плашат од подвижничкиот пост, бдение, молитва, кротост, тишина…

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот