Како да живееме во Христа

150.00 ден

Архимандрит Рафаил Карелин

Во книгата ,,Како да живееме во Христа” , архим. Рафаел Карелин ни помага да познаеме што е вера, што е доверба во Бога.

Во оваа книга тој ни зборува за покајанието, за духовниот отец, за молитвата, за постот, за свештенството, за монаштвото, за прелеста, за гревот на блудот, за гревот на празнословието и зборливоста, за фанатизмот, за тоа дека не треба да им веруваме на соновите, за неосудувањето и за љубовта кон Бога и кон луѓето.
Значи, теми кои што се секогаш присутни во нашиот духовен живот. И верувам дека на многумина ќе им помогне вистински да го исправат својот начин на размислување, расудување и својот однос кон Бога и кон Православната Црква, меѓутоа и кон другите луѓе околу себе.

Нема залиха

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот