Како да достигнеме светост

150.00 ден

Св.Јован Кронштатски

Не постои ништо посвето, поголемо, повеличествено, поживотворно и посвечено од светата Литургија.

Литургијата е Света Вечера; Таа е трпеза на Божјата Љубов кон човечкиот род.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот