500 зборови – англиско/македонски

199.00 ден

Следејќи ги најубавите приказни, вашето дете ќе научи многу зборови на англиски и нивното соодветно значење на македонски јазик. На лесен и забавен начин, збогатете го речникот на вашето дете, со тоа што ќе му ја подарите оваа книга.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .