Џорџ и тајниот клуч на Универзумот

600.00 ден

Запознајте го Џорџ, едно обично момче. Но сето тоа ќе се смени со доаѓањето на неговите нови соседи.

Тие го поседуваат КОСМОС – таен, суперпаметен компјутер кој зборува и кој може да го однесе Џорџ на вртоглаво патување низ вселената. Но, КОСМОС е во опасност и ако дојде во погрешни раце на Џорџ, а и на целиот свет, му се заканува голема опасност.

Ова е неверојатна приказна – лекција исполнета со интересни илустрации осмислена и напишана од Луси, ќерка на можеби најпаметниот човек на планетата, неверојатниот Стивен Хокинг.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот