Џорџ и непробојниот код

600.00 ден

Дали некогаш сте сакале да патувате во вселената?
Запознајте го Џорџ. Тој е обично момче со неверојатна тајна – има можност да доживува меѓугалактички авантури!
На Ени, најдобрата другарка на Џорџ,ѝ е потребна помош – и тоа веднаш. Татко ѝ работи на вселенски проект – и нешто не е во ред со целата работа.
Еден робот слетал на Марс, но се однесува многу чудно. А Ени открива нешто чудно на суперкомпјутерот на татко ѝ.
Дали тоа е порака од вонземјанин?
Можно ли е да има живот таму надвор?
И ако можеш да зборуваш со вонземјани, што би им рекол?

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот