Џорџ и големиот прскот

600.00 ден

Дали некогаш сте сакале да патувате во вселената?

Запознајте го Џорџ. Тој е обично момче со неверојатна тајна – има можност да доживува меѓугалактички авантури!

Придружете му се во битката против лошиот бунтовен научник, кој по секоја цена сака да го саботира највозбудливиот – и опасниот експеримент на векот.

Смртоносната бомба чука.

Целиот свет гледа.

Дали Џорџ може да го сопре вториот ГОЛЕМ ПРСКОТ?