Што е тоа-добро, а што е тоа-лошо?

130.00 ден

Што е тоа – добро?

Што е тоа – лошо?

Дете кое сапун сака,

Забите ги негува,

Тоа дете е многу умно,

ДОБРО постапува.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот