Урнебесна хемија

300.00 ден

Ако одлучивте да ја прочитате оваа книга мислејќи дека од неа ќе дознаете нешто повеќе за производството на хемиски моливи, за хемиското чистење облека или за видовите детергенти за дезинфекција на површината во кујните и во бањите, за средствата чија употреба им е строго забранета на спортистите, за препаратите за уништување комарци и други инсекти, за хемиските производи за нега на украсните или индустриските растенија…

хммм… ГРЕШИТЕ, но –

ОДЛИЧНО!

ИСКУСТВАТА НА ХЕМИЧАРИТЕ И НА ДРУГИТЕ НАУЧНИЦИ
ПОКАЖУВААТ ДЕКА ЖИВОТОТ ИМ Е МНОГУ ПОИНТЕРЕСЕН
НА ОНИЕ ШТО ЧИТААТ И МИСЛАТ ОТКОЛКУ НА ОНИЕ
ШТО НЕ ЧИТААТ И НЕ МИСЛАТ!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .