You are here:

Тото мачката-нинџа и неверојатната кражба на сирењето

350.00 ден

Еј, здраво!

Неверојатната мачка-нинџа Тото се врати, и тоа уште покул од претходно!

Се случи нешто катастрофално: сето сирење од целиот свет исчезна. Некој го украл.

Придружете им се на Тото, нејзиниот брат Сивко и заедничкиот пријател Мачколик на нивната тајна спасувачка мисија. На Тото ќе ù требаат сите нинџа-вештини за да го совлада тој безмилосен крзнен крадец на сирењето…

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот