Тото мачката-нинџа и големото бегство на змијата

350.00 ден

О, здраво!

Веќе си тука.

Совррршено!

Ова е Тото

и таа е

прекрасна.

Но, таа не е обична рунтава мачка. Таа е речиси целосно слепа, поседува нинџа-вештини и навечер доживува неверојатни авантури со нејзиниот своеглав брат, Сивко.

Во оваа приказна, Тото и Сивко, заедно со нивниот нов пријател, одат во потрага по големата, смртоносна кралска кобра, која, бегајќи од зоолошката градина, сее страв низ Лондон. Но, на сцената стапува Тото, која ќе ги искористи сите свои супермоќи за да ја фати.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот