Снежана и седумте џуџиња

315.00 ден

Една од најпознатите приказни во ново издание. Преку звучниот модул, вашето дете може да го слушне текстот од секоја страница и самостојно да ужива во приказната.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .