Сечи-лепи 1

250.00 ден

Во овој комплет ќе пронајдете листови со делови за сечење и лепење, со кои вашето дете ќе може да создаде различни форми.

Со усовршување на вештината за користење ножички, се подобруваат фините моторни вештини на детето, а се зголемува и неговата креативност.

Забавувајте се и креирајте заедно!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот