Робинсон Крусо

159.00 ден

Морнарот Робинсон Крусо завршува на пуст остров како единствен преживеан

по катастрофалниот бродолом. Оставен на милост и немилост на суровата природа и на самотијата, тој го пронаоѓа патот до културата и цивилизацијата.

Учи занаети, гради куќа, обработува земјиште и припитомува животни, но сèуште е сам. Сето тоа се менува кога ќе го спаси Петко од човекојадците и заедно

ќе го планираат враќањето дома…

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .