You are here:

Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени

790.00 ден

Задолжително четиво за ноќното масиче на секое девојче или девојка што ја познавате. Џери Стенгел, „Форбс“.

„Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња“ од корен ги менува бајките, инспирирајќи девојчиња со приказните за сто жени-херојки од Елизабета Прва до Серена Вилијамс.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот