Приказни за девојчиња

220.00 ден

Прекрасна колекција на приказни, каде што мудроста и добрината секогаш победува. Фантастично илустрирана и лесно читлива, оваа книга ќе го поттикне развивањето на добрите особини кај вашето дете. Учете на забавен начин и уживајте во читањето!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .