Оригами за вешти прсти

250.00 ден

Во светот на оригами има голем број нацрти за најразновидни фигури.
Во овој сет вклучени се некои од најпопуларните – брод, жерав, гатачка, вртелешка, цвет и кутија. Целта е да се преобликува рамен лист хартија во целосна скулптура преку техники на виткање и обликување.
На почетокот, правењето оригами може да ви изгледа тешко или комплицирано. Не брзајте, следете ги внимателно инструкциите и бидете трпеливи. Резултатот ќе ве воодушеви.
Забавувајте се!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .