Кралот Светкошорц и играчките на ужасот

370.00 ден

„Брилијантно оригинална и пресмешна. Речиси добра како некоја од моите книги“, Дејвид Валијамс.

Едвин не е обично момче. Тој е крал, со престол и сопствен оклоп и замок со тајни премини и уште што не.

Нешто чудно се случува во Едвинленд… Царот Нурбисон се смешка и прави играчки за селаните. Дали наумил нешто? Веројатно. Но, што би можело да биде тоа?