You are here:

Кити и спасувањето на месечеватата светлина

290.00 ден

Семејството на Кити е посебно – мама е суперхерој и Кити знае дека еден ден и таа ќе ги искористи своите супермоќи и исто така ќе стане херој. Тој ден доаѓа побрзо отколку што таа очекува, кога мачорот Фигаро ќе дојде до прозорецот од нејзината соба да ја замоли за помош. Но, светот ноќе е опасно место – дали Кити е доволно храбра да излезе во мракот и да се впушти во возбудлива ноќна авантура?

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот