Кити и бркотницната низ крошните на дрвјата

290.00 ден

Стекнувањето пријатели може да биде тешко ако се чувствуваш различно од другите. За среќа, мајка ѝ на Кити организираше средба на која Кити го сретна малото момче, кое исто така има супермоќи. Но, тоа што делиш супермоќи со некој не значи дека треба веднаш да се спријателиш со него. На пријателството треба да се работи и во овој случај, херојската тимска работа и магичната полноќна забава ги спојува Кити и нејзиниот нов пријател

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот