Кити и авантурата во небесната градина

290.00 ден

Кити, Тиквичко и Пикси откриваат тајна небесна градина на градскиот покрив.

Тоа е чудесно место, полно со егзотични растенија и прекрасни украси. Пикси е многу возбудена и сака да му каже на светот околу неа за градината, но колку повеќе мачки дознаваат за градината толку подиви стануваат. Кити мора да ја спасува градината и нејзината убавина од оние кои се чини дека имаат намера да ја уништат.