Исидора Мун прави зимска магија

490.00 ден

Мајка и е самовила, татко и е вампир, а таа е по малку од двете.

Исидора обожава да си игра на снег, особено кога нејзините снежни фигури оживуваат!

Но, снежната магија не може да трае засекогаш.

Ќе успее ли Исидора да ги спаси своите нови другарчиња пред да се стопат?