Исидора Мун оди на училиште

290.00 ден

Мајка и е самовила, а татко и вампир, а таа е по малку од двете.Ја обожава ноќта, обожава лилјаци и го обожава нејзиното црно балетско фустанче, но исто така го обожава и сонцето, нејзиното волшебно стапче и Розовото зајаче.
Кога доаѓа време Исидора да тргне на училиште, таа не е сигурна каде припаѓа –

во училиштето за самовили или во училиштето за вампири?

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .