Исидора Мун оди на панаѓур

290.00 ден

Мајка ѝ е самовила, а татко ѝ е вампир, а таа е по малку од двете.

Исидора со нетрпение ја очекува нејзината прва посета на панаѓурот, но кога ќе пристигне таму, не е ни приближно толку волшебно како што очекуваше.

Можеби едно благо замавнување со волшебното стапче или, пак, капка волшебна напивка би можела да го направи панаѓурот навистина спектакуларен…

Што би можело да тргне наопаку…?