Исидора Мун оди на кампување

290.00 ден

Мајка и е самовила, а татко и е вампир, а таа е по малку од двете.

Па, кога сите заедно ќе отидат на кампување на море, можат да се случат некои работи што не се баш вообичаени…

Од печење шеќерлеме на логорски оган до спријателување со

сирена – посебни нешта се случуваат кога е вклучена Исидора!

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот