Исидора Мун оди на екскурзија

290.00 ден

Мајка ѝ е самовила, а татко ѝ е вампир, а таа е по малку од двете.

Сите соученици на Исидора се малку исплашени кога ќе отидат на училишна екскурзија во еден морничар стар замок- што ако видат дух?

Останува Исидора да им докаже на своите другарчиња дека понекогаш нештата што се чинат страшни на прв поглед во суштина воопшто не се страшни!