Исидора Мун запаѓа во неволја

290.00 ден

Исидора Мун е посебна бидејќи е поинаква.

Мајка ù е самовила, а татко ù е вампир, а таа е по малку од двете.

Исидора сака да го однесе Розовото зајаче на училиште на денот „Донеси го своето милениче“, но нејзината постара братучетка Мирабела има многу подобар план – зошто да не однесе змеј?

Што би можело да тргне наопаку…?

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот