Игра со именки

180.00 ден

Со оваа шарена сликовница во рима, ќе влезете во игривиот свет на именките.

Преку прекрасните слики и зборовите во боја, ќе научите како да ги препознаете и како да ги употребите.

Именките навистина лесно се учат и лесно се помнат!

Со среќа!