За твојот роденден

690.00 ден

Ова е твоjа книга.

Напишана е за тебе

Во неа ќе наjдеш

многу приjатели,

сосем мали и многу големи,

волшебни, чудни, убави и смешни.

Тие ти донесоа дарови

и приказни за себе

и за својот свет.

За прекрасен свет,

ќе видиш.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .