Жабата и глушецот

168.00 ден

Радосен, потрчал глушецот да најде конец. Барал, барал, па нашол и се вратил брзо кај жабата. Го врзала таа за ногата, па тргнале да ја препливаат реката. Но, кутриот глушец, не знаел што му спрема жабата!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот