Дур дишам се надевам

Три дни Перо си фрла јадица

в реката загадена и темна.

Улови сал шапка за Надица,

чорап за дедо, за баба – тегла.

Сите му велат дека нема врска:

– Само време арчиш, пусти Перо!

Но тој кон реката фрла трска

и на сет глас вика:

Dum spiro spero!

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот