Дружината на борот и други приказни

290.00 ден

Пет прекрасни, топли, весели и необични приказни за деца:

,,Приказна за Големиот бор, мачката Тигра и другите животни”,

,,Бротчето кое не сакаше море”,

,,Принцеза-приказна со три краја”,

,,Приказна за кралот Мрчало” и

,,Куса принцеза-приказна со дијалог и кула”.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот