Дневникот на едно смотано девојче 9

250.00 ден

Новиот дневник на вашата омилена смотаница!!!

Тотална катастрофа!!! Злобната девојка Мекензи го украде дневникот на Ники! Што ако им ги каже на сите најскришните тајни на Ники?! Но, читањето на дневникот на Ники не е единственото нешто за коешто се интересира Мекензи. Подгответе се за пресврт во Дневниците на едно смотано девојче, затоа што Мекензи го презема нејзиниот дневник и раскажува сe за својот гламурозно-популарен живот!

Што мисли всушност пчелата матица за Ники и за нејзините смотани пријатели?