Дневникот на едно смотано девојче 6

250.00 ден

Како да знаеш дека ѝ се допаѓаш на твојата симпатија,

Според Ники Максвел:

Сака да оди со тебе на најголемата игранка на годината.

(Апсолутно, сé уште има време да го поканиш.)

(О, боже… Што ако тој не рече да?!)

(О, боже…. Што ако оди со Мекензи?!!!!!)

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот