Дневникот на едно смотано девојче 2

250.00 ден

Рецепт за катастрофа: 4 забави. Додади 2 пријателки и една симпатија. Подели со една лоша девојка што сака да ја УНИШТИ НИКИ. Добро измешај, стави ги дланките на очите, и врескај!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .