Дневникот на едно смотано девојче 10

250.00 ден

Ники и нејзините пријатели Брендон, Клои и Зои се здружуваат за една важна мисија во десеттото продолжение на „Дневникот на едно смотано девојче“. Ники мора да скрие седум смотани кученца од двајца родители, една љубопитна сестричка, цело училиште и… злобната Мекензи Холистер. Ако некој може да успее во ова, тоа е Ники… но не без неколку урнебесни пречки, кои ќе ѝ се најдат на патот!

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот