Гулапчето Мики

250.00 ден

Најмалото сиво гулапче со необично жолти крилја кои на сите им изгледаа чудно зошто тие би требало да бидат црни,бели или сиви.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот