ГДЏ – Големиот добар џин

290.00 ден

ГДЏ не е таму некаковси обичен џин што дроби и џвака коски. Не – тој е премногу добар и смотан. И среќа за Софи што е тоа така. Ако, на пример, онаа ноќ ја земеше Крвошишарот, или кој било од другите џинови – а не ГДЏ – сигурно ќе завршеше како појадок. Кога Софи разбира дека џиновите јурнуваат кон Англија за да лапкаат слатки мали детенца, одлучува дека треба еднаш за секогаш да му стави крај на тоа. А ГДЏ ќе ѝ помогне!

Светски детски бестселер на Роалд Дал, со илустрации на Квентин Блејк

Сега и како филм на Стивен Спилберг: http://www.cineplexx.mk/movie/the_bfg/

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .