Боенка: Играчки

48.00 ден

Боенки со налепници

• За развој на моторичките вештини кај децата

• За јакнење на концентрацијата

• За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот