Боенка: Диви животни

48.00 ден

Боенки со налепници

• За развој на моторичките вештини кај децата

• За јакнење на концентрацијата

• За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

Наслови во серијата:

• Бубачки

• Превозни средства

• Играчки

• Диви животни

• Домашни животни

• Овошје и зеленчук

За деца од 3 до 5 години