Биби и Боби на Европско првенство во фудбал

300.00 ден

Сликовница за историјата на фудбалот во светот и во Македонија, за најголемите наши фудбалски успеси, сказна за најмалите, алманах со нашите херои и постер од македонската фудбалска репрезентација

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .