Биби, Боби и чудесниот бисер

180.00 ден

Убав сончев ден во волшебната шума. Деси се брка со шарените риби и водни змии во малото шумско езерце. Нуркајќи во длабочината, таа наоѓа голем и преубав бисер во една џиновска школка. Деси одлучува да го зачува бисерот за себе, но… одеднаш сè се смрачува, а во езерцето се креваат големи бранови! За среќа, тука се Биби и Боби да помогнат… а што се случува потоа – ќе дознаете во оваа сликовница.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .