You are here:

Аги и Ема: нежна приказна за едно вистинско пријателство

250.00 ден

Романот „Аги и Ема“ на Игор Коларов е нежна приказна за пријателството помеѓу осаменото деветгодишно момче Аги и необичната старица Ема, и нивниот заеднички бунт против суровиот и отуѓен свет.

Романот „Аги и Ема“ е добитник на наградата на „Политикин забавник“ за најдобра детска книга.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .