Агата Одли. Сребрената змија

350.00 ден

Агата Одли

Нема за мене случај чуден…

Агата Одли е повторно во авантура со решавање на уште еден случај!

Кога еден асистент во Националната галерија исчезнува, Агата започнува истрага и притоа открива многу поголем заговор одошто може да се замисли.

Придружете се во истрагата додека Агата се движи низ Лондон и оди директно во центарот на мистеријата…

ТРЕТА КНИГА ВО ОВАА НОВА ВОЗБУДЛИВА СУПЕРДЕТЕКТИВСКА ЕДИЦИЈА!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .