Ава и Ѕвезда

250.00 ден

Ава и Ѕвезда ја сакаат нивната прекрасна градина во Академијата за еднорози. Оваа градина е местото каде што ги одгледуваат нивните магични растенија!

Кога ќе исчезнат небесните бобинки, кои им требаат на еднорозите за да преживеат, Ава и Ѕвезда се сигурни дека можат да направат нешто. Мораат да најдат повеќе специјални бобинки пред да почне да бледнее магијата на сите еднорози!

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот