Обележувач за читање (различни бои)

80.00 ден

Обележувач на страници и реченици на страница. Мала, практична алатка за полесно читање.

Има неколку различни бои: зелена, розова, жолта, портокалова.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот